De websitebouwer
van het noorden

Wij zijn de websitebouwer van het noorden. Wij maken professionele websites met een mooi design. We zorgen er standaard voor dat bij het bouwen van de websites eraan gedacht wordt dat de websites goed vindbaar moeten zijn in Google.

Websitebouwer

Bij elke websitebouwer krijg je een mooi design. Panser Digital biedt veel meer dan dat. Wij bieden een all-in pakket van €575,- dat is uitgerust met vele modules en gratis professioneel fotomateriaal. Hieronder staan een aantal functies van de website:

  • CMS-beheersysteem
  • Weblog module
  • Fotoalbum module
  • Product-overzicht module
  • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • Technisch geoptimaliseerd voor Google

Een goed vindbare website
laten bouwen

Een website laten bouwen door Panser Digitaal, resulteert in een standaard technisch geoptimaliseerde website met een uniek design naar jouw smaak. Wij schrijven onze techniek voor zoekmachines en updaten de software van jouw website om de zoveel tijd. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd indexeerbaar is voor Google. Dit maakt een website laten bouwen door Panser Digital een investering voor de lange termijn. De website gaat namelijk lang mee.

Panser Digital helpt jou met
een professionele website

Panser Digital levert altijd de optimale inzet omdat wij geloven dat wij iedere website moeten bouwen alsof het onze eigen website wordt. Het doel is dat niet alleen jij als klant trots is op de website, maar wij ook op iedere website die wij opleveren trots kunnen zijn. Dit doen wij door professionele websites met behulp van de modernste technieken te ontwikkelen. Wij leveren niet alleen een website af, maar blijven altijd bereidt om jou na de oplevering te helpen met het optimaliseren van de website.

Website beheren

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de talloze functies die de complete professionele websites van Panser Digital bevatten.

Bekijk het volledige pakket

Wij staan voor je klaar


Wil jij een website laten bouwen door Panser Digital of heb je nog vragen over het aanbod? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 085-3037891 of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Ik wil een offerte