Website laten maken

Je website wordt ook wel gezien als je visitekaartje naar de klant toe. Daarom moet je je website laten maken bij Panser Digital. Wij behandelen elke website alsof het onze eigen is. Dit betekent dus dat jouw website met zorg en passie ontwikkelen. Zodat het eindigt in succes voor beide partijen.

Onze werkwijze

Door ons gebruik van de meest moderne technieken en sterke grafische ontwerpen leveren wij mooie en professionele websites. Wanneer je je website laat maken bij ons zijn er een aantal dingen die je kan verwachten:

  • Hoge scores in zoekmachines
  • Snelle laadtijden
  • Makkelijke navigatie en professionele look
  • Zeer gebruiksvriendelijk CMS−systeem
  • Geen verborgen kosten
Daarbij kan niet iedereen meteen betalen, daarom bieden wij gespreid betalen aan. Hier betaal je in 3 termijnen je website af. Ben je nou bang dat je niet met je website overweg kan? Wij hebben ten alle tijden een gratis handleiding van ons CMS−systeem op de website staan.

Website beheren

Ben je nou bang dat je niet met je website overweg kan? Wij hebben ten alle tijden een gratis handleiding van ons CMS−systeem op de website staan.

Bekijk handleiding

Website laten maken
in Umbraco


Umbraco is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS−systemen die er is. Dit is ook waarom wij hiervan gebruik maken, want niet alleen wij, maar ook jijzelf moet dingen op je website aan kunnen passen. Met Umbraco is dit mogelijk. Maak zelf nieuwe pagina’s aan binnen een paar klikken. Hier kort samengevat wat ons CMS−systeem kan betekenen voor jou:

  • Al je pagina’s makkelijk aan kunnen passen, aanmaken en verbeteren
  • Mobiel ook perfect te gebruiken
  • Veilige en stabiele verbinding

Contact website laten maken


Wil je nou je website laten maken bij ons of heb je behoefte aan extra informatie? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij hebben een enthousiast team die meteen voor je klaarstaat.

Je kan ons bellen op: 085-3037891 of mailen naar: sales@panserdigital.nl of service@panserdigital.nl (voor problemen). Ook kan je vrijblijvend een offerte aanvragen voor als je zelf even rustig wil kijken