Dé webdesigner
voor jou

Panser Digital is dé webdesigner voor jou. Wij helpen ondernemers met het maken van een professionele website die optimaal vindbaar is op Google. Wij leveren een uniek design gevormd naar jouw smaak.

Webdesign via Umbraco CMS

Wij maken onze websites via Umbraco CMS. Dit CMS is hét populaire Open Source CMS en is ontwikkeld voor snelheid, flexibiliteit en stabiliteit. Het is via Umbraco makkelijk om zelf te bepalen hoe de pagina’s worden ingedeeld. Umbraco biedt nog veel meer voordelen. Lees hieronder een aantal voordelen van het CMS van Umbraco.

  • Makkelijk website inhoud aanpassen
  • Simpel uitbreiden
  • Verbeter eenvoudig de website
  • Supersnel
  • Mobiel
  • Veilig en stabiel

Umbraco systeem

Verder biedt Umbraco een uitgebreide handleiding en controleert het systeem voor jou of je de beste instelling gebruikt voor goede vindbaarheid.

Bekijk handleiding

Professionele webdesigners


Panser Digital beschikt een professioneel team, die iedere website een webdesign levert waarop ze trots kunnen zijn. Iedere website die wij designen wordt met precisie getest, ontwikkeld en verbeterd. Zo leveren wij goed werkende websites die hoog scoren in zoekmachines, snel laden en een prachtig webdesign hebben. Na de oplevering kan je zelf gemakkelijk jouw website actueel houden en voor al je vragen terecht bij de servicemedewerkers van Panser Digital.

Bespreek de mogelijkheden
met onze webdesigners!


Heb jij interesse in een website van Panser Digital? Bespreek de mogelijkheden met onze webdesigners. Wij bedienen je door heel Nederland met gemak via de telefoon of onze e-mail.

Contact opnemen