Laat jouw website maken
door professionals

Wil jij een professionele website laten maken? Dan ben je bij Panser Digital aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers met een professionele website en optimale vindbaarheid, door websites te ontwikkelen met de modernste technieken!

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken doe je bij Panser Digital. Wij bieden meer dan een mooi design, een makkelijk beheersysteem en een goede vindbaarheid. Zo leveren wij ook gratis professioneel fotomateriaal en zijn alle modules bij de prijs van het all-in pakket (€575,-) inbegrepen. Verder heb je geen last van een opzegtermijn en is het mogelijk om de prijs in 3 termijnen te betalen

De vele voordelen van van Panser Digital

Een complete professionele website laten maken door Panser Digital biedt vele voordelen. Zo bevat een professionele website van Panser Digital onder andere de volgende voordelen:

  • Onbeperkt Youtube video's
  • Bezoekers statistieken
  • Tot 5 pagina's gevuld met content (daarna onbeperkt zelf aan te maken)
  • (PDF) download functie
  • Onbeperkt afbeeldingen plaatsen
  • Eenvoudig zelf je teksten wijzigen

Naast het all-in website pakket van eenmalig €575,- betaal je slecht €20,- per maand voor de domeinnaam, hosting, backups, updates en support. Dat krijg je nergens anders. Vergelijk maar!

Hoe wij jouw professionele website creëren

Wij ontwikkelen onze websites met de modernste technieken, met sterke grafische ontwerpen die perfect passen bij het doel van jouw website. Onze websites scoren hoog in zoekmachines, laden snel, hebben een makkelijke navigatie en zien er professioneel uit.

Professionele website

Bekijk alle voordelen van een professionele website van Panser Digital.

Pakket

Snel & vrijblijvend
contact opnemen


Wil jij een professionele website laten maken bij Panser Digital? Of heb jij nog vragen over ons aanbod? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via ons telefoonnummer: 085-3037891