Goedkoop een website laten bouwen
bij Panser Digital

Wil jij een goedkope website laten bouwen? Dan is Panser Digital hét perfecte bedrijf voor jou. Wij bouwen complete websites met een uniek design naar jouw huisstijl voor maar €575,-!

Goedkope website

Een goedkope website laten maken met zo veel mogelijkheden kan alleen bij Panser Digital. Wij leveren supersnelle websites met vele modules en gratis professioneel fotomateriaal voor maar €575,- Dat is nergens anders mogelijk. Onze websites worden geleverd in een all-in pakket met vele functies en voordelen. Hieronder staan een aantal van deze functies en voordelen:

  • Gelinkt aan Social Media pagina’s
  • Professionele header slideshow
  • Website aangemeld bij zoekmachines
  • Zoekmachine vriendelijke URL’s
  • Bezoekers statistiek
  • Contactpagina met contactformulier
Bovendien is het CMS systeem dat wij gebruiken (Umbraco) erg makkelijk te gebruiken, zodat jij na oplevering gemakkelijk zelf aanpassingen kan doen jouw websit

All-in Pakket

Bekijk hier wat onze all-in pakket nog meer bevat.

Bekijk All-in pakket

Voor iedere onderneming
een uniek design


Iedere ondernemer heeft andere behoeften en afnemers. Dit betekent dat iedere onderneming anders is. Dit geldt ook voor websites. Iedere website die wij leveren is anders dan de anderen. De een bevat felle kleuren en sprekende foto’s terwijl de ander een rustig overzichtelijk uiterlijk heeft. Wij hebben al meer dan 500 websites gebouwd waardoor we voor iedere branche wel een voorbeeld kunnen geven.

Bekijk de kracht van onze designs

Hoe wij te werk gaan

Om unieke, goedkope websites te maken die goed vindbaar zijn op Google, maken wij gebruik van de laatste technieken en zorgen wij ervoor dat het grafische ontwerp perfect aansluit op het doel van jouw website. Wij vinden onderling vertrouwen met onze klanten enorm belangrijk en berekenen dan ook geen geheime kosten.

Even overleggen?
Neem contact met ons op!


Bij interesse of vragen naar een goedkope website van Panser Digital kunt u altijd contact opnemen via onze e-mail of via ons telefoonnummer. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via het onderstaande formulier!